Italiaanse boerderij - Greencamp (2023)

Italiaanse boerderij

Alleen tijdens een glampingvakantie op een Italiaanse boerderij kun je echt ontsnappen aan het drukke leven. Onze agriturismo projecten liggen midden in de natuur en bieden vaak prachtige vergezichten over de omgeving. Maak ook kennis met onze agriturismo's in Italië en ervaar rust en ruimte op een luxe glamping vakantie bij Greencamp.

Agriturismo Pronto CampiItalië • Le Marche
Agriturismo La PrugnolaItalië • Toskana
Agricampeggio Il Sogno LigurijaItalija • Bloemenrivièra
Agriturismo TasteriaItalië • Le Marche
(Video) #2 Tour of our Italian farmhouse - Cleaning the first rooms and going for a walk
Pian di BoccioItalië • Umbrië
Agriturismo Nonna Stella Italië • Toscane
(Video) Off Grid Living in Italy - Italian Farmhouse DIY Renovation & Restoration (part 12)

Agriturismo Pronto Campi

Bent u op zoek naar natuur en cultuur, maar wilt u een dagje naar het strand? ga dan verderAgriturismo Pronto CampiJijmarktgerespecteerd. Het Pesaro-strand ligt op slechts 35 km afstand. Neem de weg vanaf het kamp. je verblijft in een van de kampenZelfstandige Greenlodge safaritentVoor u klaar bij aankomst zodat uw vakantie direct kan beginnen.
Er zijn ook veel activiteiten op het kamp. Er is ook een zwembad met een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving, een kinderspeelplaats en diverse wekelijkse activiteiten voor alle leeftijden. Ook worden er wekelijks pizza- en pasta-avonden met Italiaanse chef-koks georganiseerd. Hier leer je alles over het maken van de lekkerste gerechten met producten uit eigen keuken.

Agriturismo La Pruniola

Agriturismo La PruniolaIn het heuvelachtige gebied van de stadToscaneIn de verte zie je zelfs de zee. U verblijft in deze kleinschalige agriturismoGreenlodge Safaritent met Privé SanitairVolledig uitgerust. Word elke ochtend wakker tussen de olijfgaarden en geniet van een heerlijk ontbijt op het terras van de tent. Kinderen kunnen spelen tussen de olijfbomen of op de speelplaats van de camping.
Deze camping is ideaal voor wandelliefhebbers. Er zijn twee wandelpaden van 2 km op het terrein. en 4km. Maar ook in de omgeving zijn volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Na een lange dag verkennen, kunt u uw eigen maaltijden bereiden in de privacy van uw eigen tent. Of bezoek een van de vele restaurants in de buurt.

(Video) Italian Property For Sale. Tour this charming Italian farmhouse in Umbria.

Landhuis Pian di Boccio

Landhuis Pian di Bocciois agrotoerisme aangeboden door Greencamp in Umbrië. Deze agriturismo ligt in het hart van Umbrië en is daarom ideaal om dit natuurgebied te verkennen. Op zoek naar een iets grotere boerderij in Umbrië? Daarnapiandi boccioDe plaats is. Dit is een agribusiness met 70 hectare bos, olijfgaarden, walnootbomen, fruitbomen en moestuinen met agrotoerisme en nog eens 16 hectare voor kamperen. De productie van alle producten is volledig biologisch en 80% van de maaltijden in het campingrestaurant wordt bereid met eigen producten.

van je luxe uitrustingPrivé safaritentwatersysteemGeniet elke dag van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de olijfgaarden en de Umbrische heuvels. Alle safaritenten hebben er eenEr is een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. echtcampingDus.

Dream Liguria Farm Camping

Dream Liguria Farm CampingIn Valle Nervia uRivièra van bloemenEr zijn dus volop wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt van de camping. je verblijft in een van de kampenUitgerust met luxe kajuittenten met eigen sanitair.Vanuit de tent loop je zo het bos in of verkoeling zoeken in het rivierzwembad aan de rivier. Daarom is deze boerderij perfect voor kinderen, die kunnen spelen in het bos of bij de rivier.
Na een lange dag kun je ontspannen in je tent en een maaltijd koken met groenten uit de moestuin van het kamp. Hou je niet van koken? Geniet daarna van een heerlijke maaltijd in het geïmproviseerde restaurant op de camping.

Agriturismo Tasteria

Agriturismo TasteriaIn het heuvelachtige gebied van de stadmarkt.Hiermee kun je wisselen van jeGreen Lodge SafarihotelPrachtig uitzicht op de heuvels en bergen van Sibillini. Door het heuvelachtige landschap biedt de omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en paardrijden. Er staan ​​vier paarden in het kamp, ​​die buiten geordend kunnen worden bereden.
Naast het verkennen van de omgeving biedt de camping vele activiteiten. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad of geniet van een verfrissend drankje op het terras. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin met een trampoline, glijbanen en tafeltennis. Na een drukke dag gaat er niets boven een heerlijke BBQ of een heerlijke Italiaanse maaltijd op het terras.

Vakantiehuis Nonna Stella

Vakantiehuis Nonna StellaHet strand ligt op slechts 4 km afstand. Dit maakt deze camping ideaal voor een heerlijke strandvakantieToscane.u verblijft in een van de kampenZelfstandige Greenlodge safaritentVoor u klaar bij aankomst.
Naast het verkennen van de omgeving of het bezoeken van het strand, biedt de camping veel activiteiten. Koel af in het zwembad en geniet van de zon op het nabijgelegen terras. Kinderen zullen zich vermaken in de speeltuin of op de volleybal- en voetbalvelden.
's Avonds kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte maaltijden bereid met verse ingrediënten. Als gast van de camping kunt u uw eigen groenten en fruit plukken van de oogst in de tuin en boomgaard. Zo zet je zelf de lekkerste gerechten op tafel. Heb je even geen zin om te koken, dan kun je dineren bij de campinggastheren die de heerlijkste Toscaanse gerechten bereiden.

Waarom deelnemen aan een agrotoerismekamp in Italië?

Rust, ruimte en lekker eten. Dat is waar we het over hebben tijdens onze agrotoerismevakanties in Italië. Je komt te wonen bij een Italiaanse familie op het landgoed. Dit maakt agrotoerisme kamperen ook anders dan kamperen op een gewone camping. Zo beleef je La Dolce Vita pas echt in Italië. Tijdens uw glamping vakantie kunt u genieten van heerlijke streekproducten, heerlijke wijnen, prachtige omgeving en omliggende natuur en pittoreske dorpjes en stadjes. Geniet tijdens je verblijf op een Italiaanse vakantieboerderij van de rust en ruimte en ervaar het echte Italiaanse leven!

Glamping in het Italiaanse agrotoerisme

Naast rust, ruimte en heerlijk eten, vormt luxe de kern van het Italiaanse agrotoerisme. Op alle agrotoerisme verblijft u in compleet ingerichte luxe en van alle gemakken voorziene safaritenten. U hoeft bij aankomst uw eigen tentje niet op te zetten. Dan is het toneel voor u klaar en kan uw vakantie in een mum van tijd beginnen.
De tent is uitgerust met een mooi boxspringbed, een keuken met koelkast en je kan elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijt op het privéterras in de tent. In sommige agriturismo's kun je een safaritent met privé sanitair boeken.

ontdek Italië

Italië is een zeer populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Geen wonder, want dit land heeft voor iedereen wat te bieden. Hier vindt u prachtige natuurgebieden, prachtige stranden en historische steden en dorpen. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of liever een meer ontspannende vakantie, Italië heeft het allemaal!

natuur in Italië

De natuurlijke omgeving in Italië is heel anders. Je vindt hier prachtige heuvellandschappen, dichte bossen, maar ook ruige bergen. Het biedt ook veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Dwaal door de prachtige heuvels van Toscane, wandel langs de pittoreske kust van de Riviera de Flora of bezoek de Ligurische Alpen.

Italiaanse cultuur

Ook op cultureel gebied heeft Italië veel te bieden. Zowel in het dorp als in de stad is de rijke historie op verschillende manieren terug te zien. Leer bijvoorbeeld over de Renaissance en bezoek Florence, de hoofdstad van de kunst. Of verdwaal in de straten van de kleurrijke Cinque Terre.

Meer weten over glamping in Italië? kijk dan eensItaliaanse bestemmingspagina.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 25/06/2023

Views: 5489

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.